Pitää varmaan tännekin kirjoitella, kun kerraan noottiakin tuli heti, kun on kuukausi!! taukoa. ;)

No niin emännän synttärien kunniaksi lähdettiin nuuksioon, jossa
Pia veti taipparitreeniä pk-seudun tollereille. Olin ilmoittanut ihan kuunteluoppilaaksi, kun Eddie veti tollerileirin treenit päin helvettiä suoraan sanottuna. (Niistä avautumista ehkä joskus myöhemmin) Sen jälkeen teki jo mieli laittaa hanskat tiskiin ja lopettaa koko homma, mutta katsellaan nyt. Otin sitten muiden koirien jälkeen ihan palautustreeniä liinassa ja nätisti tuli emännälle asti. Olin kaverin kanssa sopinut näkemisestä treenien jälkeen ja kauniilla ilmalla oli tarkoitus lähteä koiria juoksuttaan ja koska olin jo nuuksiossa  tulivat he myös sinne, jossa kierrettiin "pikku"lenkki, jonka varrella koirat pääsi uimaan ja tietty eksyttiinkin, onneksi gsp-puhelin pelasti ;) Naiset ja suunnistus..  huoh... ;)

Sannaa ja kumppaneita odottaessa ehdin treenailla vähän lisää eddien kanssa. E oli liinassa, mutta en kyllä aina pitänyt liinasta kiinni, mutta silti palautuivat kaikki nätisti. Täytyy nyt vaan jankata näitä lisää, että menee varmasti selkärankaan ennenkuin pääsee vapaana hakuruutuun.

Tollerileirin jälkeen E on joutunut kurinpalautuskuurille, liikahuomio pannaan. Ainakin näillä parilla metsälenkillä muiden koirien kanssa on korvat olleen huomattavasti paremmin päällä kuin ennen. Ihan positiiviselta vaikutaa toistaiseksi.

Riistan kanssa treenaillaan nyt ihan kantoa. E on oppinut huonoille tavoille ja kantaa variksia pyrstöstä, joten sukkavaakku lähtee aina silloin tällöin lenkille mukaan ja E saa kantaa sitä pitkiä matkoja, jolloin sen on pakko opetella parempi kantotyyli. ;)