Maanantaina jatkui taas tottistreenit. Ollaankin Eddien kanssa (tai siis Eddie on elänyt) koko kesän pellossa, joten kimppatreenit tekee oikein hyvää, erityisesti emännälle, joka on niin heikko luonteinen, että tarvitsee vähän perseeseen potkimista, jotta saa treenattua. ;) Treenit alkoi hieman erikoisesti, kun läheisestä autosta(oltiin luukin perkkiksella) nousi kehitysvammainen, joka örisi siinä samalla(tiedätte varmaan mitä tarkoitan) Eddie on aina suhtautunut tosin hyvin vieraisiin ihmisiin, mutta se on vähän pehmoinen poika, joten jos ihminen normaalista poikkeavalla tavalla, (esim. vammaiset ja erittäin humalaiset, muihin outoihin ei olla törmätty)niin sitten Eddie alkaa selkeästi epäilemään ja voi alkaa haukkua häntä pystyssä kuten tässäkin tapauksessa kävi. Mutta onneksi se myös palautuu siitä nopeasti, kun tämäkin katosi puskien taakse, niin Eddie unohti koko tyypin ja treenit pääsi alkamaan normaalisti.

Se oli meidän eka kerta tämän ohjaajan kanssa, joten ohjelmassa oli näyttää mitä osataan. Eddie piti tosi hyvää kontaktia koko treenien ajan, tää on jotenkin ihan itsestään parantunut tai sitten wilhelm a-luokan grillimakkara on vaan niin hyvää. ;) Luoksetulo meni ihan pipariksi, tosin voi olla, että siinä oli hieman paineiden purkuakin. Eddie meinaan juoksi päin ja meni sivulle. Otettiin sitten rauhallisesti ja avustettuna uudestaan. Seuraaminen meni hyvin, koska kontakti pelasi. Otettiin myös liikkeestä istumista ja maahamenoa, tosin myös avustetuna. Nekin meni oikein hyvin.

Treenien päätteeksi otettiin vielä muiden koirien kanssa ohitus ja häiriötreeniä.

OT:pentulässytystä Lopuksi eddie pääsi paimentamaan ja minä rápsuttelemaan semmosia 12 viikkoisia autralianpainenkoiran alkuja. Kolme oli vielä ilman kotia, joten niitä juoksenteli sitten neljä vielä kasvattajalla. Ei käy kateeksi. Eddie leikitti pikkuviikareita oikein mielellään(tosin hihnassa, raukka ei oikein tajua, että painaa jo 22 kiloa, niin ei voi painia pentujen kanssa), vaikka ne roikkuikin välillä korvissa ja kaulakarvoissa. Oli muuten rohkeita ja sosiaalisia pikkuvintiöitä.