Onpas taas kirjoittelu jäänyt vähiin, treenattu sentään ollaan tosin NOU-treenejä(erityisesti riistalla) luvattoman vähän. Pääasiassa ollaan ihan hiottu ihan palautuksia, haussa tai innossa ei ole ikinä ongelmia ollutkaan. Kyllä me ollaan edistyttykin, tosin eilen sai damin kanssa kauhean hepulirepulin ja juoksi pellolla viirupäisenä ympyrää ilman korvia tietty. Sitten alkoi toimia, kun kohtaus meni ohi. Damit tosin sylkästään vielä varpaille, mutta en nyt vielä viitsi ahnehtia liikaa ja yritä sitä korjata.

Keskiviikon pk-jälkitreenien jälkeen otettiin vähän riistatreeniä kanilla pitkästä aikaa(tähän joku nolotushymiö) Tosin kani on ihan hervottoman iso ja painava, joten oli E:llä hieman vaikeuksia, mutta tosi sinnikäästi se taisteli sen kanssa, vaikka jälkitreenien jälkeen varmaan väsykin painoi jo pientä miestä. Nyt jopa jäljestys sujui. Mökillä oli hieman vaikeuksia, kun E lähti tuttuun tapaan kuin raketin suusta ja ei siinä vauhdissa oikein jäljestetä, niin meni jäljen ohi että humahti, mutta löytyi se sitten lopulta toisella kierroksella.

Ensi viikolla ollaan taas mökillä, joten siellä on hyvin tilaa treenailla, täytyypä muistaa tehdä kunnon hakuruutukin pitkästä aikaa.