Emäntä oli viikonlopulla mejäkokeessa ja sunnuntaina piti lähteä matkaa kello 7, joten herättiin Eddien kanssa kello 5 lenkille(mentiin kyllä 21.30 nukkumaan, joten yli 7 tunnin yöunet toki nukuttiin) tehtiin puolentoista tunnin lenkki ja otettiin vähän damitreeniä siinä ohella. Eddiekin sai olla huoletta vapaana, kun kukaan muu hullu ei ole siihen aikaa lenkillä. Pupuja lukuunottamatta. Grr..

Mutta asiaa ja iloisiin sellaisiin! Aletaan olla samalla aaltopituudella Eddien kanssa mitä dameilla tehdään. Kaikki palautui hienosti(ei käteen, mutta varpaille) No tunnustan kerran näin korvan kuonon sijaan, mutta suunta kääntyi heti, kun huhuilin. Mutta negatiivistakin palautetta on annettava. Sivulle käskettäessä kuului pientä napinaa eli käytännössä piippiip. Paikallaan eddie osaa nätisti odottaa, vaikka ei ole hihnaa varmistamassa.

Tein myös huikean kahden damin "hakuruudun", ihan vaan nähdäkseni miten koira toimii. Käytännössä vein Eddien nähden kaksi damia metikköön. Eddiellä, kun on ollut tuota palautusongelmaa ja hakuruudussa se ilmenee, niin että kauhea häsellys, kun kaikki pitäisi saada omittua ja pienen tolleripojan suuhun ei mahdu kuin yksi, joten meni ihan pomputtetuksi. Mutta nyt sekin onnistui hyvin. Löydettyään ekan palautti sen ja löytyihän se toinenkin, kun sai luvan lähteä hakemaan.

Hieno poika se on!